Allround support om voor uw bedrijfsadministratieve processen.

Automatisering van Administratieve Processen met Odoo en SnelStart


Bij ons draait alles om het stroomlijnen en automatiseren van uw administratieve processen. Of u nu werkt met Odoo of SnelStart, wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van deze systemen door uw administratie efficiënt en inzichtelijk te maken, terwijl wij de controle behouden over een soepele implementatie.


Odoo & SnelStart Implementaties


SnelStart is hét MKB-pakket voor facturatie en administratie, waarmee u direct aan de slag kunt. Maar al snel rijzen er vragen zoals: hoe beheert u de voorraad? Wilt u uw webshop koppelen? Hoe werkt de scan-en-herken-oplossing? En hoe haalt u waardevolle inzichten uit alle ingevoerde data?


Met Odoo gaat u een stap verder in het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Van verkoop en voorraadbeheer tot boekhouding en klantrelatiebeheer – Odoo biedt een volledig geïntegreerd platform om uw bedrijf efficiënter te maken.


Automatisering op Maat voor Uw Bedrijf


Wij brengen, samen met u, de praktijk van uw onderneming in kaart om te bepalen welke administratieve processen we kunnen automatiseren en verbeteren. Ons doel is om oplossingen te implementeren die eenvoudig te gebruiken zijn voor iedereen in uw organisatie. Wij gaan voor een geleidelijke evolutie binnen uw bedrijf, in plaats van een ingrijpende revolutie.


Met onze ervaring en betrokkenheid zorgen we voor een soepele overgang naar geautomatiseerde processen, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien.


gray computer monitor

InCompany Trainingen voor Odoo en SnelStart

DKG biedt op maat gemaakte InCompany trainingen aan voor zowel Odoo als SnelStart, ideaal voor bedrijven die hun administratieve processen willen verbeteren en automatiseren. Beide systemen staan bekend om hun gebruiksvriendelijke en krachtige oplossingen, en wij helpen u en uw medewerkers om het maximale eruit te halen.

Heeft u behoefte aan geavanceerdere functionaliteiten? DKG verzorgt trainingen die volledig zijn afgestemd op uw bedrijfsspecifieke behoeften, direct bij u op kantoor. Of het nu gaat om uren- en materiaalverwerking, voorraadbeheer, of het koppelen van systemen – wij passen de training aan op de processen die voor u belangrijk zijn.

 


Leer meer

person holding pencil near laptop computer
TeamViewer QSAnyDesk